Informatii si Intrebari frecvente

 

Cand poate fi distrusa o arhiva?

O arhiva poate fi distrusă in urmatoarele situatii:

Atunci cand expira perioada minima de depozitare, prevazuta de legislatia in vigoare.

i

Conform procedurilor interne ale unei organizatii, atunci cand vorbim despre documente fara valoare arhivistica.

De ce sa distrugi o arhiva?

Economisiti spatiu

Hartia poate ocupa o mare parte din spatiul unui birou sau spatiul special alocat pentru depozitare. Prin distrugerea securizata a documentelor care nu va mai sunt de folos, veti crea spatiu suplimentar.

Economisiti timp

Intr-o lume in continua viteza, alaturi de informatii, timpul este una dintre cele mai pretioase monede. Folosind serviciile noastre economisiti timp intrucat distrugerea manuala a documentelor poate dura mult timp si afecteaza productivitatea angajatilor organizatiei. Distrugerea securizata a documentelor este o modalitate rapida, usoara si ieftina de a scapa de documentele care nu va mai sunt necesare.

Economisiti bani

Pastrarea documentelor dupa perioada minima impusa de legislatia in vigoare, atunci cand vorbim despre documente cu valoare arhivistica, sau de reglementarile interne ale unei organizatii, atunci cand vorbim de documentele fara valoare arhivistica, poate genera costuri inutile, costuri care pot fi directe (chiria/ intretinerea spatiului de stocare) sau indirecte (paza, conditii depozitare).

Adresa

Bulevardul Ferdinand I, NR 70,

ETAJ 3 – București

Program

L-VF: 09:00 – 18:00
S-D: INCHIS

Contacteaza-ne

E-mail: office@ryker.ro

Tel:  0374 602 222

Mobil: 0748 779 779

Fax. 0374 095 090